Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yritysinfo

 

MyFix on perustettu joulukuun lopulla vuonna 2006.

Yrityksen perustaja, dynamo ja sielu on Epi, joka on tehnyt pitkän uran palkkatöissä myynnin, taloushallinnon ja kaupan alalla, aina vuoteen 2009 saakka. Yrittäjäperheen kasvatti ei voinut kuitenkaan geeneilleen mitään ja haave omasta yrityksestä toteutui aluksi sivutoimisesti. Tätä nykyä Epi on täyspäiväinen yrittäjä ja yritys energisen perustajansa ilmentymä – kaikki sujuu ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen!

Mukana menossa on myös aviomies Make, joka taitaa auto- ja kuljetuspuolen hankkeet. MyFix toimii Kirkkonummen Lapinkylästä käsin, toimialueenaan koko Etelä-Suomi.

 

Epi eli Eivor Ala-Nisula

Epi eli Eivor Ala-NisulaEpi eli Eivor Ala-Nisula

Eivor on merkonomi, datanomi sekä kirjanpidon ja tilinpäätöksen ammattitutkinnon suorittanut ammattilainen. Vuosien kokemus kansainvälisen projekteissa ja yli 10 vuoden kokemus eri taloushallinnon sekä markkinoinnin projektien parissa ovat luoneet vahvan pohjan oman yrityksen palveluille.

 eivor@myfix.fi

 GSM 040 778 0227

 

Make eli Marko Ala-Nisula

Make tietää kaiken autoista ja on touhunnut koko ikänsä niiden parissa. Jos tarvitset kokenutta miestä työmaakoneen nokkaan, soita Makelle! Sopimuksesta myös tuulilasin vaihdot ja korjaukset, kuljetuspalvelut asiakkaan omalla kalustolla (myös raskaskalusto) sekä kumppanien kanssa mm. kurottajapalvelut ja autohuollot. EU-liikennöintiluvat kunnossa.

make@myfix.fi

                                GSM 0440 604 099

Jani Munne; KTM

Jani on tiimimme uusin jäsen! Jani on rautainen vero -ja yritysasiantuntija!  

jani@myfix.fi

GSM 040 594 6548     

 

 

 

 

Kia Ala-Nisula, opiskelija

Kia on ensimmäisen vuoden merkonomi opiskelija.  

kia@myfix.fi